Swish: 123 184 9173 | Bankgiro: 503-2313

Insamling för poliserna Klas och Victor.

Den 12 april var Klas och Victor på väg tillbaka till sin forensiska station i Linköping när ett mötande fordon av oklar anledning kom över i deras körfält. Kollisionen var mycket kraftig. Victor klarade sig relativt oskadd och kunde ta sig ur polisbilen och gjorde sitt bästa för att hjälpa kollegan Klas som var fastklämd. Klas fördes till Universitetssjukhuset i Linköping med livshotande skador och läget var kritiskt. Victor ådrog sig inga fysiska skador och fick lämna sjukhuset samma dag.

Klas opererades ett flertal gånger och det var länge ovisst om han skulle klara sig. Klas har nu sedan en tid fått lämna intensivvårdsavdelningen och läget är bättre men hans skador är omfattande. Vi är tacksamma att han lever och får ta en dag i taget. Victor, som mirakulöst klarade sig från fysiska skador, är tillbaka i tjänst och jobbar tillsammans med sina kollegor vilket vi är tacksamma över!

Klas är en erfaren och skicklig kriminaltekniker. Han är en hjälpsam, glad och positiv person som alltid strävar efter att göra sitt bästa. Klas är en mycket uppskattad och omtyckt kollega, både bland de närmaste i arbetsgruppen och runt om i polisorganisationen samt även av personer utanför polisen. Vår lokala platsundersökare Victor är relativt ny i gänget men har redan funnit sin plats i arbetsgruppen. Victor har en lång poliskarriär framför sig med siktet närmast inställt på att förverkliga sitt mål att bli kriminaltekniker.

Klas väg tillbaka är lång och än så länge oviss, han och hans familj behöver allt stöd de kan få! Victor klarade sig fysiskt men han har en tuff tid framför sig och behöver er support!

Vi vill med denna insamling be ”vår stora blåa familj” stötta våra kollegor på deras väg tillbaka efter olyckan.

Du bidrar antingen via FB, Swish 123 618 0269 eller Bankgiro 503-2313 Märk med ”forens”
Foto: Polisen